Acasă Vest Caras-Severin Caraș Severin: Bandă de proxeneți care acționa în Franța, destructurată

Caraș Severin: Bandă de proxeneți care acționa în Franța, destructurată

DISTRIBUIȚI

146793 – 10102016 –  Luni dimineața, procurorii  DIICOT Caraş-Severin împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin au efectuat 12 percheziții domiciliare pe raza județelor Caraș-Severin (Oravița și Moldova Nouă) și Timiș (Jimbolia) în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane si proxenetism care acţiona pe teritoriul Frantei.

Procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin au efectuat activitati in baza unei cereri de asistenta juridica internatională emisa într-o cauză instrumentata de către autorităţile judiciare din Lyon, Franţa.

În cauză au fost identificate 13 persoane de pe raza judetului Caras-Severin a caror activitate infractionala a constat în racolarea şi traficarea din Franţa în România a  unor persoane de sex feminin care se prostituau in diferite zone, membrii grupului asigurând logistica şi gestionarea afacerii, existand situatii in care acestiau isi impuneau regulile prin folosirea violentei.

În cursul zilei de astăzi s-au desfaşurat simultan în Franta şi Romania acţiuni de destructurare a grupului infracţional organizat. Persoanele depistate su fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.Caraș-Severin. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.