Acasă Sud-Est Constanta Constanța: Percheziții la Poliția de Frontieră, Vamă și Căpitănia Constanța

Constanța: Percheziții la Poliția de Frontieră, Vamă și Căpitănia Constanța

DISTRIBUIȚI

portul_constanta146688 – 05102016 –  Procurorii DNA efectuează miercuri 11 percheziții domiciliare la persoane fizice, lucrători vamali și polițiști de frontieră din județul Constanța. De asemenea, sunt vizate sediile Poliției de Frontieră Constanța, Biroul Vamal și Căpitănia Constanța, cabinetele medicale din aceste locații, dar și biroul de vaccinuri internaționale. Este vorba de un dosar privind acuzații de dare de mită.Procurorii efectuează cercetări într-o cauză penală care vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și contrabandă, comise în perioada 2015 – 2016.

În cursul zilei de 5 octombrie  2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 16 locații situate în municipiul Constanța, dintre care patru la sediile unor instituții publice, iar restul la domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Brigăzii Mobile de Jandarmi Constanța. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.