Acasă Sud Dambovita Dâmbovița: Fabricanții de alcool, vizitați de mascați

Dâmbovița: Fabricanții de alcool, vizitați de mascați

DISTRIBUIȚI

diicot-perchezitii147070 – 24102016  Aproape 200 de poliţişti efectuează, luni, zeci de percheziţii, la persoane bănuite de fabricarea şi comercializarea alcoolului. Potrivit IPJ Dâmboviţa, percheziţiile sunt efectuate în comuna Tătărani.

La acţiune participă 189 de poliţişti de investigare a criminalităţii economice şi de la acţiuni speciale din cadrul Inspectoratorului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa. Sunt efectuate 30 de percheziţii la persoane bănuite de fabricarea şi comercializarea de produse accizabile.

”Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015 – 2016, persoanele vizate ar fi fabricat băuturi alcoolice în afara antrepozitului fiscal, pe care le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice şi juridice din judeţul Dâmboviţa, obţinând venituri ilegale. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii de infracţiuni prevăzute de Codul Fiscal. La activităţi participă luptători ai Serviciului pentru Invervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.