Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Dolj: Sirieni ascunşi în lada de scule

Dolj: Sirieni ascunşi în lada de scule

DISTRIBUIȚI

1476947493442-51056-s4147027 – 20102016 – Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Calafat au depistat, ascunşi sub un camion încărcat cu țevi metalice, doi cetățeni sirieni care intenţionau astfel să intre fraudulos în România.

În data de 20 octombrie 2016, în jurul orei 3.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, cetățeanul turc Onder G., în vârstă de 54 de ani, la volanul unui automarfar încărcat cu țevi metalice din Turcia pentru Germania.

Acţionând în baza unei analize de risc, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a efectuat un control amănunțit al automarfarului, ocazie cu care au descoperit, ascunse în lada de scule de sub remorca acestuia, două persoane de sex masculin. În cadrul cercetărilor preliminare, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni sirieni, cu vârste de 25 respectiv 28 de ani. Aceștia au declarat că s-au ascuns în locul „special” amenajat, într-o parcare din Sofia, cu intenția de a ajunge în Germania.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, şoferul, mijlocul de transport şi cei doi migranţi au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.