Acasă Economie Iași: Contrabandiști recidiviști

Iași: Contrabandiști recidiviști

DISTRIBUIȚI

tigari-contrabandaS-au dus după legume și au găsit țigări147240 – 31102016  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat doi cetăţeni români care transportau, cu un autovehicul, aproximativ 5.000 pachete ţigări de contrabandă, în valoare de peste 22.000 lei. Unul dintre bărbaţi a mai fost depistat transportând ţigări în luna iulie a acestui an, când i s-a întocmit lucrare penală pentru contrabandă.

La sfărşitul săptămânii trecute, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au oprit în trafic, pe raza localității de frontieră Cristeşti, un autovehicul marca Mercedes Vito, înmatriculat în Iaşi, în care se aflau doi tineri de 19 și 21 de ani, La controlul efectuat asupra autovehiculului, polițiștii au descoperit nouă colete învelite în folie de culoare neagră, ce conţineau ţigări de provenienţă Republica Moldova. În cele nouă colete au fost descoperite 98.000 ţigarete marca Plugarul, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Cu privire la cele constatate, unul dintre indivizi a spus că s-a deplasat în localitatea Bosia pentru a achiziţiona legume şi a găsit coletele pe câmp, iar pe celălalt l-a luat la ocazie. Totodată, poliţiştii de frontieră au constatat că unul dintre ei a mai fost depistat transportând ţigări de contrabandă şi în data de 17 iulie a.c..

Ţigaretele, în valoare de aproximativ 22.050 lei, şi mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 31.500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.