Acasă Politic București: 1.575 de elevi ai școlilor de agenți de poliție și subofițeri...

București: 1.575 de elevi ai școlilor de agenți de poliție și subofițeri ale Ministerului Afacerilor Interne, depun Jurământul

DISTRIBUIȚI

147464 – 11112016 – 1.575 de elevi ai școlilor de agenți de poliție și subofițeri ale Ministerului Afacerilor Interne, depun Jurământul militar, anunță MAI, deși structurile de poliție sunt demilitarizate. 

Redăm, în continuare, mesajul ministrului Ioan-Dragoș Tudorache, ”cu ocazia depunerii Jurământului militar” de către elevii școlilor de agenți și subofițeri ale MAI: “Vă felicit pentru decizia de a vă alătura efectivelor Ministerului Afacerilor Interne și pentru promovarea examenului de admitere, un examen riguros pe măsura responsabilității care va sta pe umerii dumneavoastră de-a lungul întregii cariere.

După absolvire, cei mai mulți veți fi în contact direct cu cetățenii, cu problemele lor cotidiene, fiind astfel interfața ministerului cu publicul larg, ceea ce implică o mare răspundere socială.

Modul în care veți interacționa cu oamenii, în care veți vorbi și vă veți comporta va contribui la consolidarea încrederii în instituția noastră. Nu uitați că publicul este atent și exigent în ceea ce vă privește, deci dați mereu dovadă de integritate, solicitudine și profesionalism.

maxresdefaultÎn momentul în care veți termina școala și veți ocupa funcții operative în Ministerul Afacerilor Interne, veți deveni parte a uneia dintre instituțiile fundamentale ale statului și de aceea nu trebuie să vă lăsați intimidați de nimeni și de nimic. Respectați legea și legea va fi scutul acțiunilor dumneavoastră!

Așteptările noastre sunt foarte mari în ceea ce vă privește și în acești ani de școală  preocuparea voastră trebuie să fie pregătirea temeinică individuală de care depinde siguranța comunităților în care veți lucra. Totodată, trebuie să învățați să faceți față provocărilor, să vă dezvoltați capacitatea de adaptare și spiritul de echipă.

Toate acestea vor constitui premisele unei cariere de succes în Ministerul Afacerilor Interne.

Mulțumesc familiilor voastre și apropiaților care v-au susținut în demersul de a deveni angajați ai MAI și îi asigur că sunteți pe mâini bune. Cu ocazia depunerii jurământului militar, vă felicit și vă doresc mult succes la învățătură!” . –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.