Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Din nou apel către prefecți să nu miște în front la...

București: Din nou apel către prefecți să nu miște în front la alegeri

DISTRIBUIȚI

taylor swift grammy dress147391 – 08112016  Ministrul Afacerilor Interne, Ioan-Dragoș Tudorache, a condus o nouă ședință a Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților.

Ministrul a subliniat că în această săptămână începe campania electorală și a reînnoit apelul către prefecți și către întreg personalul MAI implicat în organizarea alegerilor, la neutralitate politică și echidistanță. Totodată, a atras atenția asupra necesității respectării termenelor prevăzute în calendarul acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale, aprobat prin hotărâre a Guvernului.

În cadrul ședinței, s-a analizat stadiul achizițiilor publice derulate în vederea desfășurării în bune condiții a alegerilor parlamentare. Astfel, procedurile de achiziție a serviciilor de confecționare a ștampilelor cu mențiunea VOTAT și a timbrelor autocolante sunt în curs de finalizare. Pentru secțiile de votare din țară, vor fi confecționate 93.130 de ștampile cu mențiunea VOTAT și vor fi achiziționate 19.185.891 de timbre autocolante.

Procedura de achiziție a plicurilor din plastic transparent, înseriate, în care vor fi introduse după încheierea votării ștampilele cu mențiunea VOTAT, a fost inițiată la data de 3 noiembrie a.c., termenul limită de depunere a ofertelor fiind 8 noiembrie a.c.

La nivelul instituțiilor prefectului este în curs de finalizare procedura de achiziție a serviciilor de tipărire a buletinelor de vot. Potrivit calendarului acțiunilor pentru pregătirea alegerilor, termenul limită pentru imprimarea buletinelor de vot este 26 noiembrie 2016. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.