Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov București: USR Ilfov își ia mâna de pe un candidat (fără șanse)

București: USR Ilfov își ia mâna de pe un candidat (fără șanse)

DISTRIBUIȚI

dragos-ioan-coste147611 – 21112016­ –  Un candidat al Uniunii Salvaţi România (USR) a stârnit revoltă în mediul online, în ultimele zile, după ce a fost descoperit un text scris de el în 2013. Dragoş Ioan Coste, candidat din partea USR Ilfov pentru Senat, susţinea în urmă cu trei ani că ”românul e o fiinţă înapoiată, care se ghidează încă după regulile şi mentalitatea de acum sute de ani, numindu-le tradiţii şi obiceiuri”.

USR a anunțat luni, 21 noiembrie, că Dragoș Ioan Coste şi-a dat demisia din partid, iar dacă va fi ales parlamentar îşi va depune mandatul. ”Dragoș Ioan Coste, membru al filialei USR Ilfov, și-a dat demisia din partid din cauza unor afirmații pe care le-a făcut înainte de a deveni membru. În situația în care va deveni parlamentar USR, își va depune mandatul. Repetăm mesajul transmis deja de noi: oamenii din acest partid își asumă greșelile, spre deosebire de restul clasei politice actuale”, a precizat USR pe Facebook.

Coste candidează de pe poziția a doua pe listele USR Ilfov pentru Senat, neavând nicio șansă să acceadă în viitorul parlament.

”Suntem în urmă cu 300 de ani față de restul planetei. Suntem niște primitivi, niște troglodiți. Românul e o ființă înapoiată, care se ghidează încă după regulile și mentalitatea de acum sute de ani, numindu-le tradiții și obiceiuri”. E un mamifer biped pentru care contează doar nevoile primare. Un animal habotnic și hulpav. Până și puținii care au o sclipire de educație și nu sunt total agramați (așa cum sunt 80 la sută dintre absolvenții de studii superioare – care în mod normal nu ar fi trebuit să ajungă nici măcar la liceu) se trag tot din familii în care barbarismele de genul mersului la popă și pupatul moaștelor, nunțile, botezurile și înmormântările tipice de neam prost, lipsite de orice fel de bun-gust și decentă, ascultatul manelelor și popularei, înfulecatul de mici și bere, preacurvitul și violența fizică, macismul și prostia brută – sunt încă regăsite. Unii promovează aceste tare ereditare românești sub numele de conservatorism, asigurându-ne de credibilitatea unui așa zis model civic iudeo-creștin european. Ce cretinisme! Ce dobitoci ne conduc! Avem nevoie de schimbarea din temelii a sistemului legislativ, îndeosebi pe partea de justiție, educație și economie. Avem nevoie reală de reintroducerea pedepsei cu moartea pentru evaziune fiscală în formă agravată”, scria Coste în 2013, citat de evz.ro. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.