Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Vlasov, încă o condamnare

București: Vlasov, încă o condamnare

DISTRIBUIȚI

vlasov1147702 – 25112016­ –  Mihail Vlasov, fost președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, a fost condamnat din nou la închisoare, de Curtea de Apel București, de data asta la doi ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, după ce fusese achitat de instanța de fond. Procurorii au făcut recurs și au avut câștig de cauză. Judecătorii de la Curtea de Apel l-au condamnat la doi ani de închisoare.

Mihail Vlasov a fost trimis în judecată de procurorii DNA în acest dosar în iunie 2015, fiind acuzat că în februarie 2013, în calitate de preşedinte al Colegiului de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, i-a cerut unui deputat să promoveze un proiect de act normativ prin care CCIR să poată prelua Oficiul Naţional al Registrului Comerţului. Proiectul de act normativ era intitulat ”Lege privind registratorii comerciali şi activitatea de înregistrare în registrul comerţului”, iar iniţiatori au fost deputaţii Aurel Vainer, Mircea Grosaru, Florin Iordache, Alina Gorghiu, Attila Marko şi senatorul Klarik Laslo-Attila.

În iunie 2015, Mihail Vlasov a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare pentru un milion de euro cerut pentru a rezolva un dosar de arbitraj.

Mihail Vlasov a mai fost trimis în judecată în alte trei dosare penale, în legătură cu exercitarea funcției de președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.