Acasă Sud-Vest Dolj Dolj: O filipineză ascunsă în cabina unui TIR depistată la P.T.F. Calafat

Dolj: O filipineză ascunsă în cabina unui TIR depistată la P.T.F. Calafat

DISTRIBUIȚI


politia-frontiera-2147603 – 21112016
­ –  Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat o filipineză ascunsă în cabina unui tir condus de soțul ei, cetăţean german, cu intenția de a fi trecută fraudulos frontiera de stat.

La 20 noiembrie 2016, în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean german, în vârstă de 52 de ani, la volanul unui automarfar înmatriculat în Bulgaria. Echipa comună formată din polițiști de frontieră români și bulgari a procedat la efectuarea unui control amănunțit al camionului şi cabinei șoferului, ocazie cu care au descoperit, ascunsă pe patul șoferului, o femeie, de 46 de ani, de origine filipineză. Aceasta are pașaportul expirat și soția cetățeanului german care conducea automarfarul TIR, dar nu îndeplinește condițiile legale de intrare în România.

Conform  protocolului româno – bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, persoanele în cauză și mijlocul de transport au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale care se impun. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.