Acasă Externe Spania: Zilele Filmului Românesc

Spania: Zilele Filmului Românesc

DISTRIBUIȚI

zilele-filmului-romanesc-madrid147358 – 07112016  Iubitorii cinematografiei românești din Madrid se vor bucura din nou de privilegiul de a vedea ultimele filme produse în țara noastră la Zilele Filmului Românesc.

Cea de-a șaptea ediție a festivalului include opt lungmetraje și proiecția unui documentar care pot fi urmărite până la 13 noiembrie la Cine Doré în Madrid, scrie romanul.eu..

”Timp de zece zile vom putea să ne bucurăm la Cine Doré de o selecție de opt producții recente ale cinematografiei românești, printre care se includ și filme care au participat la festivalele internaționale din acest an, unde au atras critici pozitive și mai multe premii”, precizează Institutul Cultural Român de la Madrid, organizatorul evenimentului împreună cu Filmoteca Spaniolă.

Inaugurarea ediției din acest an a fost marcată de prezența regizorului Marian Crișan, care își prezintă pelicula ”Orizont”, o adaptare pentru cinema a cărții lui Ioan Slavici  ”Moara cu noroc” și de cea a compozitorului Cristian Lolea.

Biletele costă 2,5 euro se vor putea cumpăra de la ghișeele Cine Doré, iar informații actualizate despre orarul proiecțiilor se pot găsi și pe pagina de pe Facebook.com/CineRumano.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.