Acasă Externe SUA: Americanii avertizează!

SUA: Americanii avertizează!

DISTRIBUIȚI

cepa147636 – 23112016­ –  Analisti de la Washington trag un semnal de alarmă: In Romania si Bulgaria, propaganda rusa exploateaza paturile sociale care nu au beneficiat de aderarea la UE! Propaganda generata de Rusia in Romania si Bulgaria exploateaza coruptia, inegalitatea dintre veniturile populatiei si paturile sociale are nu au beneficiat de aderarea la Uniunea Europena, avertizeaza un think tank de la Washington citat de HotNews.ro.

”In Romania si Bulgaria, propaganda generata de Kremlin a exploateaza persistenta proastei guvernari, omniprezenta coruptiei oficiale, inegalitatea tot mai mare dintre veniturile populatiei si ascensiunea paturilor sociale care nu au beneficiat in mod semnificativ de la aderarea la UE” – scriu analistii Janusz Bugajski si Peter B. Doran, de la Center for European Policy Analysis.

Analiza de la Washington, sub titlul ”Imperativele de la Marea Neagra”, mai arata ca Romania ”se lupta sa tina sub control coruptia, sa creasca transparenta in adminisratie si sa isi puna la punct cadrul sau slab de regementare, care a inhibat investitii mari in industria militara si continua sa impiedice dezvoltarea tehnologica”.

Analistii de la Washington ofera ca solutii pentru intarirea NATO in zona Marii Negre cresterea importantei economice a portului Constanta, fructificarea cunostintelor din Romania si Bulgaria in domeniul securitatii cibernetice, precum si utilizarea centrului NATO de excelenta in HUMINT (informatii obtinute din surse umane), aflat la Oradea. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.