Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Tăriceanu nu întrerupe campania electoral. Nici la propunerea Alinei Gorghiu

Tăriceanu nu întrerupe campania electoral. Nici la propunerea Alinei Gorghiu

DISTRIBUIȚI

calin-popescu-tariceanu1147631 – 22112016­ –  Călin Popescu Tăriceanu critică afirmaţiile Alinei Gorghiu și spune că Parlamentul nu este jucăria electorală a acesteia. Într-o intervenție la RFI, Călin Popescu Tăriceanu, copreşedinte ALDE şi candidat la alegerile parlamentare a reacționat față de afirmațiile liderei liberale privind întreruperea campaniei electorale pentru o sesiune extraordinară a Legislativului în care să se discute legislația unitară din sectorul public.

În opinia sa, „Parlamentul nu poate să fie instrumentul cu care un politician disperat vrea să-şi atingă anumite obiective. Eu am încercat să dau instituţiei Parlamentului o altă dimensiune, o dimensiune de seriozitate şi responsabilitate. Nu în acest fel vom arăta românilor mai multă seriozitate din partea noastră, responsabilitatea pe care ei o aşteaptă în exerciţiul funcţiunii de la parlamentari„, a spus Tăriceanu.

Acesta consideră că declarațiile Alinei Gorghiu sunt neserioase, în context electoral: „Dacă n-ar fi evident vorba de un demers electoral, atunci sigur că am putea să discutăm serios această treabă. Având în vedere însă că PNL-ul ne-a promis în ultima perioadă majorări de 100% la salarii, înţelegem care este esenţa demersului doamnei Gorghiu, după ce cu multă inabilitate s-a opus când Parlamentul a majorat salariile medicilor şi profesorilor cu 15%, acum încearcă să recupereze capitalul pierdut. Parlamentul nu-i o jucărie în mâna doamnei Gorghiu, cu care ea să-şi atingă scopurile electorale„.-  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.