Acasă Social București: Modificări de taxe la documentele de călătorie şi şedere emise cetăţenilor...

București: Modificări de taxe la documentele de călătorie şi şedere emise cetăţenilor străini

DISTRIBUIȚI

148191 – 301212016­ – Inspectoratul General pentru Imigrări informează cu privire la noile taxe aferente documentelor emise cetăţenilor străini, ca urmare a modificărilor unor acte normative.

Astfel, începând cu data de 1 ianuarie 2017, contravaloarea pașaportului eliberat persoanelor fără cetățenie, a documentului de călătorie eliberat refugiaților precum și a documentului de călătorie eliberat persoanelor care au obținut protecție subsidiară este de 258 de lei.

pasaportDe asemenea, pentru permisul de ședere temporară sau permanentă, solicitanţii vor achita suma de 259 de lei.

Totodată, în cazul în care contravaloarea documentelor menționate anterior este achitată înainte de 1 ianuarie 2017 și solicitarea este înregistrată după această dată, documentele de călătorie se vor elibera la prețul achitat.

Taxele se vor achita în contul Companiei Naţionale IMPRIMERIA NAŢIONALĂ S.A.(CNIN), RO29CECEB00130RON2431503 pentru documentele de călătorie emise refugiaţilor şi în contul RO05CECEB30033RON2244514 pentru celelalte documente dintre cele menţionate mai sus. Plăţile în aceste conturi se pot face la orice unitate a CEC BANK din ţara. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.