Acasă Uncategorized București: Mona Muscă – singura femeie politician care s-a ridicat prin forțe...

București: Mona Muscă – singura femeie politician care s-a ridicat prin forțe proprii

DISTRIBUIȚI

148168 – 271212016­ – Singura femeie care a reusit sa aiba succes in politica romaneasca a fost Mona Musca, afirma sociologul Marian Preda. El tine sa arate ca celelalte femei politicieni celebre, Gabriela Firea si Olguta Vasilescu, nu ar fi reusit fara sprijinul PSD.

mona_muscaCredeti ca Gabriela Firea daca nu candida din partea PSD-ului castiga Bucurestiul? Sau Olguta Vasilescu la Craiova, credeti ca iesea invingatoare daca nu candida din partea PSD-ului? Au avut partidul potrivit, a fost si acea USL care era super puternică”, a spus Marian Preda pentru DCNews. In opinia profesorului, o singura femeie din politica romaneasca a reusit sa se impuna prin propriile forte. ”Cred ca singura femeie care a urcat singura in politica prin ea insasi a fost Mona Musca. Ea ajunsese pe locul doi la popularitate, la increderea populatiei dupa Traian Basescu. De-aia a si fost inlaturata”.

Mona Musca, fost membru al PNL si al PLD, s-a retras definitiv din politica in 2007, dupa ce CNSAS a stabilit ca ea a facut politie politica. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.