Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Parlament fără independenți

București: Parlament fără independenți

DISTRIBUIȚI

Elena UdreaElena Udrea – pe ultimul loc147949 – 131212016­ –   Niciunul dintre candidații independenți înscriși în cursa electorală din 11 decembrie nu a reușit să strângă suficiente voturi pentru a ajunge parlamentar, nici în București, unde au candidat Teodor Paleologu, Elena Udrea și Remus Cernea, nici în țară, unde foști lideri locali au încercat să ajungă deputați pe cont propriu.

Cele mai multe voturi au fost câștigate de fostul liberal Theodor Paleologu, exclus în această vară după ce a criticat conducerea PNL. Fostul ministru al Culturii a reușit să adune aproape 8.300 de voturi, circa o treime din cele 24.500 necesare pentru un fotoliu de deputat.

Așadar, în București, Elena Udrea, fosta șefă a PMP, a adunat puțin peste 3.000 de voturi, după ce a decis să candideze ca independent din cauza problemelor penale. Fostul deputat PSD Remus Cernea, cu o agendă progresistă și ecologistă, a obținut aproape 4.300.

În țară, în județul Gorj, fostul președinte al Consiliului Județean Ion Călinoiu, candidat independent, a strâns 3.500 de voturi, în timp ce primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, a obținut 8.673 de voturi. –   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.