Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Rămâne Firea soluția pentru prim-ministru?

București: Rămâne Firea soluția pentru prim-ministru?

DISTRIBUIȚI

firea-1148060 – 191212016­ –  Liderul PSD, Liviu Dragnea, renunță la ideea de a conduce noul guvern. Numele premierului nu va fi niciunul dintre cele care au apărut la televizor. Așadar, Liviu Dragnea a anunțat că nu se va autopropune, dar nici nu-i va propune pe Vasile Dâncu, Sorin Grindeanu, Mihai Fifor sau Marius Nica. Aceste nume au fost vehiculate de presă în ultimele zile.

”Cel care va conduce Guvernul trebuie să mă asigure, să-mi dea garanția și mie, și românilor și, evident, președintelui, că programul de guvernare care a fost votat de aproape 50% din populație după redistribuire va fi pus în aplicare. Adică este capabil să gestioneze o echipă guvernamentală care va fi monitorizată atent”, a spus Dragnea la Antena 3.

Având în vedere că Liviu Dragnea a mers în Israel împreună cu Gabriela Firea atunci când s-a discutat de campania electorală pentru alegerile parlamentare, există varianta ca soluția ”de nerefuzat” cu care va merge șeful social-democraților la Palatul Cotroceni pentru a propune numele noului prim-ministru să fie primarul general al Capitalei. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.