Acasă Sud Giurgiu Giurgiu: Peste 300.000 de petarde, confiscate la Giurgiu

Giurgiu: Peste 300.000 de petarde, confiscate la Giurgiu

DISTRIBUIȚI

petarde147782 – 051212016­ – Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au descoperit, într-un autoturism, peste 300.000 obiecte pe bază de amestecuri pirotehnice, pe care un cetăţean bulgar intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

În data de 3 decembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria, cetăţeanul bulgar Kostov G., în vârstă de 39 de ani. Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagajul maşinii mai multe cutii de carton, care conțineau 345.600 obiecte pe bază de amestecuri pirotehnice (petarde) și două baterii (artificii), pentru care bărbatul nu deţinea documente legale (autorizaţie de transport şi autorizaţie pentru efectuarea de operaţiuni cu materiale pirotehnice).

Întreaga cantitate de bunuri, în valoare de aproximativ 1.800 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”efectuare fără drept a oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.