Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Biciclist accidentat grav la Periș

Ilfov: Biciclist accidentat grav la Periș

DISTRIBUIȚI

Șoferul a fost reținut

148186 – 291212016­ – La 28 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat, de 43 de ani, din satul Periș, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și refuzul de prelevare a mostrelor biologice.

bicicletaÎn seara zile de 27 decembrie a.c., cel în cauză ar fi condus un autovehicul pe D.J. 101B, în localitatea Periș, din direcția Gara Periș către D.N. 1, iar când ar fi ajuns în dreptul imobilului nr. 396, a lovit, cu partea dreapta-față a autoturismului, un bărbat de 40 ani, care se deplasa pe bicicletă în aceeași direcție de mers. La scurt timp după producerea evenimentului rutier, individul a fost identificat, iar în curtea acestuia a fost depistat și autovehiculul pe care l-a condus. Întrucât șoferul se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, polițiștii l-au testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0,48 mg/l de alcool pur în aerul expirat, conducătorul refuzând deplasarea la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolului din sânge.

În urma accidentului, biciclistul a fost transportat la un spital din București pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.