Acasă Sud-Est Braila Brăila: Ambasadorul Klemm a vizitat Brăila

Brăila: Ambasadorul Klemm a vizitat Brăila

DISTRIBUIȚI

hans-klemm148703 – 310112017 –  Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a vizitat luni, în județul Brăila, două fabrici, una de mobilă și o alta de confecții, cu scopul de a cunoaște îndeaproape antreprenorii din țara noastră.

Hans Klemm, aflat în Brăila pentru a doua oară în mai puțin de un an, de data aceasta într-o vizită cu caracter economic, la invitația Patronatului Oamenilor de Afaceri din județ, a vizitat fabrica de mobilă Badenmob, pe platforma industrială de la Chiscani, și fabrica de textile Braiconf.

”’Scopul vizitei a fost acela de a cunoaște îndeaproape antreprenorii din România. De ceva timp, încercăm să încurajăm antreprenoriatul și companiile aflate la început de drum în România și vom continua să facem acest lucru, dar acum înțelegem foarte bine mediul în care activează aceste companii. În primul rând, am fost impresionat de rezistența unei companii precum Braiconf, care există de 70 de ani și a trecut prin multe schimbări de-a lungul existenței. Am fost impresionat, de asemenea, de o companie tânără, Badenmob, care și-a început activitatea într-o fostă fabrică și care are deja succes”’, a declarat Hans Klemm, citat de Agerpres.

Ambasadorul SUA a ajuns pentru prima oară într-o vizită oficială în Brăila la 10 august 2016, când a inaugurat Raftul american de la Biblioteca Județeană ”’Panait Istrati”’, ocazie cu care a donat instituției peste 130 de cărți. –  PROMPT MEDIA

foto:hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.