Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: La 24 februarie studenții merg la GALA de 10

București: La 24 februarie studenții merg la GALA de 10

DISTRIBUIȚI

GALA de 10148654 – 270112017 –   În luna februarie, gala studențească, GALA de 10, organizată de Uniunea Națională a Studenților din România, vine cu o primă ediție la București, care se va desfășura la Palatul Parlamentului. În data de 24 februarie 2017, centrul universitar București găzduiește una dintre cele mai importante festivități  create pentru  studenți, de către studenți, unde pot participa gratuit la o serie de evenimente organizate la Palatul Parlamentului menite să  transmită un mesaj la unison, cu privire la importanța educației, a voluntariatului, a dezvoltării personale și nu în ultimul rând a importanței promovării valorilor.

Gala de 10 este organizată de organizațiile studențești  membre ale Uniunii Naționale a Studenților din România provenite din cele 17 centre universitare din țară. Anul acesta, Uniunea împlinește 10 ani de la înființare.

Cu ocazia acestei aniversări, UNSR dorește să scoată la lumină tineri excepționali ai tării noastre, atât studenți cât și elevi, voluntari ce merită aplauzele unei săli întregi, asociații ce s-au remarcat de-a lungul timpului și foști membri ai federației ce merită pe deplin titlul de Alumni UNSR. –   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.