Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Marian Petrache a demisionat

București: Marian Petrache a demisionat

DISTRIBUIȚI

Petrache148683 – 300112017 –  Marian Petrache, secretarul general interimar al PNL, a anunțat în ședința informală de duminică a conducerii partidului cu șefii de filiale că va demisiona din funție la prima ședință a Biroului Politic Național al PNL.

Locul lui Marian Petrache  ar urma să fie luat de Dan Motreanu, care a mai ocupat funcția în perioada când președinte al partidului era Călin Popescu-Tăriceanu.

Demisia este una din motive de sănătate și nu ar avea nici o legătură cu luptele din cadrul partidului dintre foștii liberali și foștii democrat-liberali. Alții susțin însă că șeful CJ Ilfov pleacă din fruntea garniturii de conducerii interimare dezamăgit de relațiile cu liderul Raluca Turcan și că va lupta alături de foștii liberali împotriva oamenilor lui Vasile Blaga și Turcan care ”încearcă să pună mâna pe partid”.

Există multe persoane din PNL care îi cer lui Matrian Petrache să candideze la președinția PNL, având în vedere că, la ora actuală, nu există altcineva care să preia această funcție. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.