Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Meleșcanu vrea reacții directe de la americani, nu prin intermediul presei

București: Meleșcanu vrea reacții directe de la americani, nu prin intermediul presei

DISTRIBUIȚI

Melescanu - Hans Klemm148546 – 200112017 –  Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, l-a primit vineri pe ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm. Cei doi oficiali s-au referit la relevanta Parteneriatului Strategic dintre Romania si SUA si au mentionat importanta dezvoltarii acestuia, in continuare, pe toate palierele sale. In context, partea romana a amintit angajamentul Guvernului Romaniei, reflectat prin Programul de Guvernare, pentru intarirea relatiilor cu SUA.

”In cadrul discutiilor, ministrul Afacerilor Externe a argumentat ferm necesitatea unui dialog direct al Ambasadei SUA, si nu prin intermediul mass-media, cu Ministerul Afacerilor Externe si autoritatile guvernamentale, in conformitate cu spiritul relatiilor de parteneriat strategic, cu respectarea standardelor si practicilor diplomatice”.

Joi, ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a spus, intr-un interviu acordat News.ro, comentand cele doua proiecte de ordonanta de urgenta vizand justitia, ca orice propunere legislativa care contravine consolidarii statului de drept ii afecteaza pe toti romanii, indiferent de preferintele lor politice. ”Nu consideram oportuna nicio masura care slabeste statul de drept in Romania si ne asteptam ca toate institutiile din Romania sa incerce sa consolideze lupta natiunii impotriva coruptiei”, afirma diplomatul american.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.