Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Nora lui Măgureanu zice că e denunțător fără voie

București: Nora lui Măgureanu zice că e denunțător fără voie

DISTRIBUIȚI
human hair wigs
human hair wigs

Printre cei aflați pe listă este și ministrul de Interne, Carmen Dan148372 – 110112017 –   Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu (primul şef al SRI), se vede implicată în mai multe dosare fără voia sa. Aceasta afirmă că i s-au pus în cârcă mai multe denunţuri care nu îi aparţin, fiind chiar acţionată în instanţă de fostul preşedinte Traian Băsescu pentru un asemenea denunţ făcut de altcineva.

Știripesurse.ro anunță că în martie 2016, Alina Petre a depus la DNA mai multe denunţuri, fiind asistată în acest demers de Fundaţia EurHonest, condusă de Florin Ghiulbenghian. Ulterior, Fundaţia EurHonest a depus şi alte denunţuri, în urma unor sesizări ale unor cetăţeni. În presă şi nu numai s-a produs o confuzie: toate denunţurile Fundaţiei EurHonest au fost puse în seama Alinei Petre.

Printre cei vizaţi de denunţurile Fundaţiei EurHonest se număra şi Carmen Dan, prefect al judeţului Teleorman la acea dată, în prezent ministru al Afacerilor Interne. Acesta era acuzată că a făcut demersuri pentru ca doi primari din Teleorman să nu-şi piardă funcţiile deşi erau condamnaţi la închisoare. Subiectul a fost adus în actualitate luni, când şefa DNA a fost întrebată despre dosarul deschis în urma denunţului pe numele lui Carmen Dan.

Contactată telefonic, Alina Petre a precizat că nu are nicio legătură cu denunţurile fundaţiei EurHonest. Mai mult, până la numirea lui Carmen Dan în funcţia de ministru al Afacerilor Interne nici nu auzise de aceasta. ”Se creează o mare confuzie între ceea ce am depus eu și ceea a depus Fundația EuroHonest, prin domnul Florin Ghiulbenghian, de multe ori în același timp cu mine. Nu răspund decât pentru semnătura mea aflată pe înscrisurile depuse de mine personal. Nu o cunosc pe această doamnă și nu am cunoștință despre activitatea dânsei. Aceeași confuzie s-a creat și în cazul domnului Băsescu, care în confuzie, sau poate doar din goana după publicitate, a ales să mă acționeze în judecată. Cred că şi doamna Kovesi face aceeaşi confuzie”, a declarat Alina Petre.

Fosta noră a Măgureanu, a dezvăluit în faţa procurorilor DNA, că Dragoş Dobrescu şi Elan Schwartzenberg l-ar fi omorât pe fostul şef de cabinet a lui Blejnar, Codruţ Marta. Alina Petre a povestit în faţa anchetatorilor DNA detalii despre protecţia de care beneficia Elan Schwartzenberg şi Dragoş Dobrescu, inclusiv din partea unor persoane din Administraţia Prezidenţială.   PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.