Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Primarul Daniel Florea, la poză în geacă de 2.000 de euro

București: Primarul Daniel Florea, la poză în geacă de 2.000 de euro

DISTRIBUIȚI

Firea - Florea148433 – 160112017 – Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a aparut la televiziuni, in timpul actiunilor de deszapezire, imbracat intr-o geaca de 2.000 de euro, scrie Aktual24.ro. Impreuna cu Gabriela Firea, Florea s-a straduit sa para cat mai implicat in lupta impotriva nametilor. Ceea ce au sesizat insa amatorii sporturilor de iarna, care stiu bine cum arata hainele speciale de zapada, a fost faptul ca Daniel Florea purta o geaca de circa 2.000 de euro. Este vorba despre o haina special conceputa pentru schiori, care nu numai ca protejeaza impotriva gerului, dar si in cazul unor cazaturi, informeaza Kanal D.

Inainte de a fi primar, Daniel Florea a fost judecător, deputat și asociat la o firma de avocatura. Anul trecut, conform declaratiei de avere, acesta a castigat de la respectiva firma de avocatura 1,7 milioane de lei (circa 380.000 de euro).

Deszăpezirea din Sectorul 5 a fost zilele acestea, așa cum s-au obișnuit locuitorii încă din vremea lui Vanghelie, un dezastru. Primarul a ținut să dea bine doar la poză, iar banii, în loc să îi dea pentru binele cetățenilor, i-a cheltuit pe ”așa-zise evenimente culturale” distrugând o bună parte din Parcul Sebastian pentru a avea, probabil, ce să repare în cursul lui 2017. De-altfel, Florea, la inițiativa primarului general, s-a folosit de deținuți pentru a înlătura zăpada din acest parc, în timp ce pe străzile dintre blocuri, oamenii ADP dădeau zăpada numai dacă locuitorii ”îi cinsteau” cu 30 – 50 de lei. Un utilaj de deszăpezire s-au mulțumit doar să defileze printre blocuri, lovind o mașină parcată.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.