Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: S-a votat înființarea SC Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti SA

București: S-a votat înființarea SC Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti SA

DISTRIBUIȚI

Firea - CGMB148702 – 310112017 –  Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, luni, 30 ianuarie 2017, înfiinţarea unei societăţi pe acţiuni a cărei activitate principală să fie construcţia de locuinţe pentru vânzare sau închiriere. SC Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti SA va construi locuinţe sociale şi pentru tineri. Membrii fondatori ai societăţii, dar şi acţionari ai acesteia vor fi Consiliul General al Municipiului Bucureşti, care va deţine un număr de 119.880 de acţiuni, reprezentând 99.9% din capitalul social şi SC Service Ciclop SA, care va avea 120 de acţiuni, însemnând 0.1% din capitalul social (în valoare de 12.000.000 de lei).

Societatea va avea ca obiect principal de activitate construcţia de locuinţe în vederea vânzării şi închirierii lor, apartamente cu destinaţia de locuinţe sociale, de necesitate, locuinţe pentru tinerii căsătoriţi (cu vârsta fiecăruia de până în 35 de ani) sau pentru alte categorii de persoane care vor fi hotrâte de Consiliu.

Pe lângă activitatea principală, societatea ar urma să aibă şi o serie de activităţi secundare, precum tăierea şi rindeluirea lemnului, fabricarea unor produse din beton sau construcţii metalice, comerţ al produselor din ceramică, cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare, închiriere şi leasing autovehicule, administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract, activităţi de arhitectură sau de întreţinere, construcţii hidroelectrice, transporturi rutiere de mărfuri sau servicii de mutare.

Consiliul de Administraţie al societății va fi format din consilierii Gabriel Rădulescu, Florentin Ilie, Dorel Ciucă, Lucica Dumitru şi Marius Petrescu. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.