Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: S-au grăbit să omoare

București: S-au grăbit să omoare

DISTRIBUIȚI

PArchetul148191 – 030112017 –  La 1 ianuarie curent, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului Grecu Mihai Sorin, în vârstă de 26 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat, tentativă de tâlhărie, tentativă de furt, furt şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

La 1 ianuarie, în jurul orei 3.00, inculpatul Grecu a pătruns, prin escaladarea zidului, intr-un  imobil din Sectorul 6, unde a încercat să sustragă bunuri, răvăşind mai multe încăperi din locuinţă. În aceste împrejurări, inculpatul a înjunghiat-o pe pproprietara imobilului, în vârstă de 93 de ani, care se afla într-un dormitor, aplicându-i trei lovituri cu un cuţit in zona cervicală, care i-au provocat decesul. Ulterior, Grecu a fugit spre B-dul Uverturii, zonă în care a încercat s fure un autovehicul prin forţarea portierei. Întrucat nu reusit inculpatul si-a continuat deplasarea în zonă şi a furat o Dacia, pe care a  condus-o pana pe strada Cernişoara, unde a abandonat-o. Individula fost arestat preventiv.

Tot la 1 ianuarie, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpatei Matei Mirela Mădălina, în vârstă de 21 de ani, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Aceasta, în jurul orei 3.00, în timp ce se afla într-un apartament situat str. Amurgului din Sectorul 5, pe fondul unui conflict spontan, i-a aplicat două lovituri de cuţit concubinului său în zona toracică, victima  decedând din cauza hemoragiei interne provocate de plăgile înjunghiate.

Tot în prima zi a a nului curent, procurorii bucureșteni l-au reținut pe Petrişor Brezoi Ioan, în vârstă de 74 de ani, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie. În jurul orei 6.30, în timp ce se afla într-un imobil situat pe B-dul Basarabia, inculpatul a lovit-o cu un topor în cap pe sora sa, în vârstă de 61 de ani, cu intenţia de suprimare a vieţii, victima fiind internată la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Nu în ultimul rând, procurorii au reținut-o pe Leuş Dorina, în vârstă de 37 de ani, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. În timp ce se afla  în locuința sa din B-dul Nicolae Titulescu, Sector 1, aceasta a încercat să-l înjunghie un bărbat. Nu a reușit întrucât acesta s-a apărat, alegându-se cu leziuni la nivelul feței și al antebrațului stâng (plagă perforantă). –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.