Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Scapă și vinovații de la Colectiv, atenționează Raluca Turcan

București: Scapă și vinovații de la Colectiv, atenționează Raluca Turcan

DISTRIBUIȚI

raluca_turcan148486 – 180112017 –  Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, că o lege a amnistiei şi graţierii ”dată pe furiş” ar fi ”un act de favorizare a infractorului, un atac la adresa poporului” şi a susţinut că, în urma unui asemenea demers, ar scăpa şi ”vinovaţii de la Colectiv”. În timp ce domnul Dragnea pleacă în SUA, Guvernul Grindeanu-Dragnea era pregătit să emită ordonanţe de urgenţă pentru graţiere şi pentru modificarea legislaţiei penale. Atragem atenţia guvernării Dragnea că o lege a amnistiei şi graţierii dată pe furiş ar fi un abuz de încredere, ar fi un act de favorizare a infractorului, un atac la adresa poporului, care vrea să vadă dreptate, şi nu decizii pentru scăparea infractorilor”, a declarat Raluca Turcan, citată de News.ro.

Ea a indicat ca soluţie pentru rezolvarea aglomeraţiei din închisori construirea de noi penitenciare, nu o graţiere colectivă. ”Decizia de emitere a unor ordonanţe de urgenţă ar avea multe consecinţe revoltătoare pentru cetăţenii români, de exemplu ar scăpa şi vinovaţii de la Colectiv”, a mai spus ea.

Turcan a cerut majorităţii parlamentare să nu guverneze cu prioritate pentru cei din PSD şi cei cu probleme penale, ci ”pentru cei mulţi, pentru oamenii cinstiţi din această ţară”.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.