Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Ghiță, al doilea pe lisat celor mai căutați fugari, după fratele lui...

Ghiță, al doilea pe lisat celor mai căutați fugari, după fratele lui Omar Hayssam

DISTRIBUIȚI

Ghita148705 – 310112017 –  Numele și fotografia fostului parlamentar Sebastian Ghiță au fost publicate pe site-ul Europol, pe lista ”eumostwanted”, a celor mai căutate persoane din Europa. Pe numele lui Sebastian Ghiță a fost emis un mandat european de arestare în 6 ianuarie a.c.

Fostul parlamentar este pe locul al doilea în lista celor mai căutați fugari, după Omar Mukhles, fratele lui Omar Hayssam, condamnat la cinci ani de închisoare pentru terorism. Tot în 6 ianuarie, Sebastian Ghiță a fost dat în urmărire internațională – măsură valabilă pentru statele care nu fac parte din UE.

Pe site-ul Europol sunt prezentate următoarele date despre Sebastian Ghiță: Infracțiuni – corupție și spălare de bani, sex – masculin, înălțime aproximativă – 1,95, culoarea ochilor – căprui, data nașterii – 11 octombrie, 1978, naționalitate – română, origine etnică – european, limbi vorbite – română, situația dosarului – anchetă în desfășurare.

Sebastian Ghiță este de negăsit din 20 decembrie 2016. Atunci a fost văzut ultima dată, reușind să scape de filajul polițiștilor între București și Ploiești. –  PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.