Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Incendiul de la  „Bamboo” cercetat si de INSEMEX

Incendiul de la  „Bamboo” cercetat si de INSEMEX

DISTRIBUIȚI

insemex148603 – 250112017 –   O echipă de specialişti de la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă (INSEMEX) Petroșani vor sosi, zilele acestea, la București, pentru a realiza o expertiză tehnică în cazul incendiullui de la clubul bucureștean Bamboo.

Potrivit directorului general al INSEMEX, Artur George Găman, citat de Servus Hunedoara, echipele de la Petroșani vor ajunge imediat ce zona va fi izolată, pentru că până duminică încă erau zone ce prezentau risc de reinițiere a incendiului. După realizarea expertizelor și analizarea probelor în laboratoarele de la Petroșani, experții se vor putea pronunța asupra cauzelor care au dus la declanșarea incendiului.

INSEMEX este instituţia care a făcut o expertiză şi în cazul incendiului de la clubul Colectiv din Capitală. În raportul întocmit în urma cercetării a rezultat că, în acest caz, spuma poliuretanică folosită la antifonarea sălii a fost principala cauză a incendiului. De asemenea, expertizele se vor face sub directa îndrumare și supraveghere a procurorilor, exact ca și în cazul „Colectiv”. –   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.