Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Mugur Ciuvica nu se lasa

Mugur Ciuvica nu se lasa

DISTRIBUIȚI

 PERSONALITATI_PUBLICE_mugur ciuvica148473 – 170112017 – Mugur Ciuvica a contestat decizia CNATDCU privind teza de doctorat a procurorului șef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Contestatia va fi analizata de o comisie care va fi stabilita de Consiliul General. Din aceasta comisie nu vor face parte personae care au analizat anterior lucrarea.  Raportul comisiei va fi votat, la final, de Consiliul General al Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare.

Informatia a fost confirmata pentru hotnews.ro de Marius Andruh, care a mai spus ca solicitarea va urma procedura obisnuita, stabilita de regulamentul CNATDCU.

In luna decembrie, Consiliul General al CNATDCU a decis ca ca Laura Codruta Kovesi nu a plagiat in lucrarea de doctorat, mentinand titlului de doctor, dar Comisia care a analizat lucrarea a identificat nereguli de citare in 4% din text.

Tema presupusului plagiat al sefei DNA a fost lansata in spatial public de fostul deputat Sebastian Ghita, care a afirmat ca a participat la falsificarea Raportului Tehnic de Expertiza intocmit de Comisia Tehnica a Consiliului National de Etica in cazul lucrarii Laurei Codruta Kovesi. PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.