Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Un liberal vorbește despre fariseismul primarului general

Un liberal vorbește despre fariseismul primarului general

DISTRIBUIȚI

Gigel Stirbu148314 – 090112017 –  Deputat PNL, Gigel Știrbu, o acuză de fariseism pe primarul general al Capitallei, Gabriela Firea.

Într-o declarație de presă, Știrbu arată că deşi campania electorală s-a încheiat, primarul Capitalei este ”într-o continuă etalare pe la televiziuni”, speculând orice prilej pentru a face declaraţii de presă în direct şi creând momente inedite ”doar cu scopul de a-şi face imagine”.

Deputatul exemplifică cu acțiunea de la Gara de Nord, unde Gabriela Firea, într-o rulotă, a împărţit cele “trebuincioase” oamenilor fără adăpost din Bucureşti, convingându-i totodată să meargă în adăposturi, pentru a nu-şi pune viaţa în pericol în această perioadă geroasă, în timp ce aceștia au declarat că deja stăteau în adăposturi şi că au fost chemaţi obligatoriu de angajaţii centrelor sociale să meargă în gară, duminică, la ora 11.00, pentru campania d-nei Firea.

”Atât angajaţii centrelor sociale, cât şi primarul Bucureştiului mai bine s-ar ocupa de îmbunătăţirea condiţiilor, igienizarea şi de despăducherea din  adăposturi, decât de mimarea faptelor bune. Fiţi umană, doamnă Firea,  şi nu mai scoateţi în ger oamenii necăjiţi pentru exerciţiile dvs de imagine!”, declară Gigel Știrbu.  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.