Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Adriana Săftoiu: ”Sper ca actuala majoritate să ia foarte în serios...

București: Adriana Săftoiu: ”Sper ca actuala majoritate să ia foarte în serios opinia publică”

DISTRIBUIȚI

148998 – 13022017 –  Deputatul PNL Adriana Săftoiu spune, potrivit RFI, că protestele faţă de Guvern nu sunt manipulate, aşa cum au sugerat unii lideri PSD.

“Probabil că pentru mulţi e greu de acceptat faptul că oamenii ies voluntar la aceste manifestări. De fiecare dată când ceva nu ne place sau nu vrem să înţelegem, spunem că e o manipulare. Eu nu cred deloc că e o manipulare, eu cred că oamenii ies pentru că pur şi simplu cred în aceste valori şi în aceste principii. Şi daţi-mi voie să cred că şi PSD-ul şi-a dat seama că nu e de glumă, pentru că altfel nu ar fi revenit asupra Ordonanţei şi nici domnul Iordache nu ar fi fost demis. S-ar putea mai degrabă să fie o falie între societate şi clasa politică şi lucrul acesta mi se pare mai grav”, a spus Săftoiu.

Întrebată cât de mare e riscul ca viitorul proiect de lege privind modificarea Codului Penal să aibă acelaşi conţinut ca OUG 13/2017, Săftoi a răspuns: “Eu sper să nu se întâmple acest lucru şi să avem minţile la noi, de data asta pentru că avem în stradă mii de cetăţeni, care cer să continue lupta împotriva corupţiei (…). Sper ca actuala majoritate să ia foarte în serios opinia publică şi să nu facem doar o dezbatere, ca în final ele să fie modificate aşa cum constatăm că şi-ar fi dorit PSD şi ALDE, promovând această OUG”.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.