Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Aplicație europeană de calcul a duratei de ședere pe teriroriul României...

București: Aplicație europeană de calcul a duratei de ședere pe teriroriul României a cetățenilor străini pe site-ul IGI

DISTRIBUIȚI

149245 – 23022017 –  Inspectoratul General pentru Imigrări a lansat o nouă versiune a site-ului de internet. Platforma oferă o interfaţă prietenoasă, o arhitectură simplă şi modernă, executată într-o cromatică plăcută, ce permite utilizatorilor accesarea și navigarea cu ușurință către conținutul informativ al site-ului, având ca scop creşterea transparenţei instituţionale, informarea corectă şi oportună a publicului cu privire la rolul, activităţile şi misiunile instituţiei.

Totodată, a fost dezvoltată şi o versiune optimizată pentru telefoane mobile şi tablete care permite accesul facil la informaţiile de interes, dar şi la portalul de depunere online a documentelor și aplicația europeană de calcul a duratei de ședere pe teriroriul României a cetățenilor străini.

Secţiunile informative ale site-ului sunt construite astfel încât, la un click distanţă, toate persoanele interesate, cetățeni români sau străini, să beneficieze de un acces facil și rapid la informații, atât în limba română cât şi în engleză și franceză.

De asemenea, site-ul are un caracter interactiv și permite utilizarea formularelor on-line pentru accesul la informaţiile de interes public, precum şi pentru transmiterea unor petiţii sau dovezi de achitare a amenzilor aplicate de către poliţiştii de imigrări.   PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.