Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Dragnea îl avertizează pe Iohannis

București: Dragnea îl avertizează pe Iohannis

DISTRIBUIȚI

149157 – 20022017 –  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că cei doi miniştri, de la Juştiţie şi de la Mediul de Afaceri, vor fi anunţaţi miercuri, 22 februarie, precizând că a discutat deja cu prim-ministrul Sorin Grindeanu şi cu conducerea ALDE despre acest aspect.

Trebuie să se stabilească cele două nominalizări, să fie aprobate în structurile politice ale coaliţiei, trimise la Cotroceni pentru a fi aprobate de preşedintele Iohannis pentru că aceasta este procedura constituţională.

”Premierul Grindeanu s-a gândit la unele variante, noi ne-am gândit la unele variante, miercuri va fi o şedinţă foarte importantă”, a spus Dragnea, care a ținut să sublinieze că ”tot miercuri se va discuta dacă va fi reorganizat Guvernului sau nu. Până la ora asta nu (va fi reorganizat, n.r.), există o oarecare rezervă din partea premierului”, a mai spus Dragnea.

La RTV, Dragnea l-a avertizat pe președintele Klaus Iohannis că ar putea avea probleme dacă duce până la capăt ideea unui referendum în România.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.