Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Gratuit, dar cu bilet

București: Gratuit, dar cu bilet

DISTRIBUIȚI

149179 – 21022017 –  Legitimaţia de student pentru reducere ori gratuitate la transport nu ţine loc de bilet în tren, atenționează CFR Călători. Astfel, tinerii care nu doresc să fie sancţionaţi trebuie să aibă, totuşi, un bilet de călătorie gratuită asupra lor atunci când se urcă în tren.

”Studentul care nu deţine bilet gratuit de călătorie va fi considerat pasager fără bilet şi va fi sancţionat conform Regulamentului de Transport pe Calea Ferată din România”, avertizează CFR Călători.

La călătoria gratuită a studenţilor sunt obligatorii următoarele documente: legitimaţia de student, cartea de identitate şi biletul de călătorie. Biletele sunt necesare atât pentru monitorizarea numărului de călători – astfel încât să fie dimensionate corect capacităţile de transport -, dar mai ales pentru decontarea lor de la bugetul de stat. Biletele gratuite pot fi procurate de la casele de bilete ale CFR Călători ori de la personalul de tren, acolo unde în staţia de urcare nu există punct de vânzare bilete.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.