Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Studenți de la Academie – în practică la I.G.I.

București: Studenți de la Academie – în practică la I.G.I.

DISTRIBUIȚI

148995 – 13022017 –  În perioada 13 februarie – 10 martie a.c., își desfășoară stagiul de practică în cadrul structurilor teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări, 32 de studenți specializați în ”imigrări-drept” din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Științe Juridice și Administrative.

Pe parcursul celor patru săptămâni, studenții vor desfășura mai multe activități pregătitoare la structurile operative ale Inspectoratului General pentru Imigrări (din 21 de județe), sub atenta îndrumare și coordonare a unor ofițeri cu experiență și vor avea posibilitatea de a pune în aplicare cunoștințele dobândite în timpul anilor de studiu.

Stagiul de practică are ca scop îmbogățirea și aprofundarea cunoștințelor teoretice, precum și perfecționarea deprinderilor practice specifice activităților de imigrări, pe care le vor efectua împreună cu viitorii lor colegi.

Perioada de practică se va termina pe data de 10 martie a.c., când fiecare student va fi evaluat de ofițerul îndrumător cu privire la întreaga activitate desfășurată.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.