Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: UDMR se delimitează de Guvern

București: UDMR se delimitează de Guvern

DISTRIBUIȚI

148750 – 010212017 –  Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, declară că adoptarea modificărilor la Codul Penal şi la Codul de Procedură Penală prin ordonanță de urgență este o greşeală care arată ”amatorismul Executivului”. Reprezentanţii Guvernului dau impresia că nu au mai guvernat niciodată, spune Kelemen.

Kelemen Hunor a declarat că UDMR nu este de acord ca cele două Coduri, Codul Penal şi Codul de Procedură Penală, să fie modificate prin OUG.

”Demersul Guvernului de a da OUG pe cele două Coduri este o greşeală şi nu este bine, nu suntem de acord ca cele două Coduri, Codul Penal şi Codul de Procedură Penală, să fie modificate prin OUG. Culmea situaţiei este că în mai puţin de un an de trei ori au fost modificate Codurile prin OUG, de două ori Guvernul Cioloş anul trecut în luna mai, iar acum acest Guvern vine şi modifică tot prin OUG. Nu este acceptabilă această modalitate de a da OUG de trei ori într-un an, arată o neseriozitate. De câte ori Codurile au fost modificate prin ordonanţe, prin asumarea răspunderii, prin orice altă modalitate ocolind Parlamentul, de fiecare dată, ulterior, s-a dovedit a fi o greşeală. Nu ştiu de ce nu învaţă din greşelile trecutului. (…) Oricum, se vede mult amatorism în ceea ce face acest Guvern în aceste zile, parcă nu au mai guvernat niciodată, parcă acum au început”, a spus Kelemen, conform mediafax.ro. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.