Acasă Politic Malta: Președintele Iohannis: Situația din România este ”foarte complicată”

Malta: Președintele Iohannis: Situația din România este ”foarte complicată”

DISTRIBUIȚI

148821 – 030212017 – Situația din România este ”foarte complicată”, dar ”sute de mii de români sunt în stradă” și ”am încredere în ei” și ”cred în România”, a declarat presei vineri, în Malta, președintele Klaus Iohannis, înaintea unui summit european informal. ”Este un summit important. Așteptările sunt ridicate. Trebuie să găsim o cale bună pentru Europa și un drum bun spre (summitul de la) Roma”, a declarat Iohannis, în limba engleză, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor la sosirea la reuniunea Consiliului European din La Valletta.

Iohannis a mai afirmat că investitorii din România ”nu sunt amenințaț”. ”Situația economică este încă foarte bună și cred că va rămâne așa”, a subliniat președintele, citat de Agerpres.

Președintele Klaus Iohannis participă vineri, în Malta, la reuniunea informală a Consiliului European, principalele teme de pe agendă vizând dimensiunea externă a migrației și pregătirea întâlnirii liderilor Uniunii Europene care va avea loc în martie la Roma. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.