Acasă Nord-Vest Satu Mare Satu Mare: Patru turci și un cetăţean din Bangladesh, depistați la frontiera...

Satu Mare: Patru turci și un cetăţean din Bangladesh, depistați la frontiera verde

DISTRIBUIȚI

149244 – 23022017 –  Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Tarna Mare au depistat la ”frontiera verde” patru cetățeni turci și unul din Bangladesh în timp ce încercau să intre ilegal în România din Ucraina, cu scopul de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen. Aceștia urmau să fie preluați de doi cetățeni turci și transportați până în apropierea frontierei cu Ungaria.Călăuzele au fost reținute pentru 30 de zile, fiind cercetate pentru trafic de migranți.

În cadrul primelor verificări s-a stabilit că este vorba despre o familie formată din patru cetăţeni turci, un bărbat și o femeie, în vârstă de 35 și 31 ani și cei doi copii ai acestora cu vârste de 2, respectiv 3 ani. De asemenea, din grup mai făcea parte un bărbat din Bangladesh, în varstă de 31 ani.

de frontieră au mai stabilit că cei cinci migranți au trecut frontiera din Ucraina în România, cu scopul de a ajunge într-un stat din spaţiul Schengen. Acestia, urmau sa fie preluati de către cei doi cetățeni turci și călăuziti până în apropierea frontierei cu Ungaria.

Cei cinci cetățeni care făceau parte din grupul de migranți au fost predaţi autorităţilor de frontieră ucrainene, în baza acordului de readmisie încheiat între Comunitatea Europeană şi Ucraina.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.