Acasă Life Ungaria: Autocar românesc, implicat într-un grav accident rutier . Victimele au fost...

Ungaria: Autocar românesc, implicat într-un grav accident rutier . Victimele au fost transportate la Spitalul din Szeged

DISTRIBUIȚI

149046 – 15022017 –  Un accident grav a avut loc în această dimineaţă la doi kilometri de intrarea în România, de partea ungară a graniței, în apropiere de localitatea Mako. Accidentul s-a soldat cu cel puțin 15 victime, existând informații că există și persoane decedate. În acest moment nu se sunoaște cetățenia victimelor, informează digi24. Autocarul înmatriculat în România, care circula pe ruta Hamburg – Bucureşti, a fost implicat într-un accident în lanţ pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de Vama Nădlac II. O secțiune a autostrăzii a fost închisă.

sursa foto: Aradon

În autocar se aflau 25 de pasageri. Șoferul a rămas încarcerat.

Victimele au fost preluate și transportate la Spitalul din Szeged (Ungaria).

Din primele informaţii rezultă că în accident sunt implicate mai multe autoturisme înmatriculate în România (un autocar, un microbuz și o autoutilitară). Accidentul a avut loc în condiții de ceață.

În baza unui acord de colaborare transfrontalieră, autorităţile ungare au solicitat sprijin părții române. Potrivit DSU, la această oră, la fața locului au fost trimise din România, pentru intervenție, forțe ale ISU Arad și ISU Timiș (două autospeciale transport personal și victime multiple, două ambulanșe de terapie intensivă mobilă, și dou ambulanțe de prim-ajutor).

Elicopterul SMURD din Punctul de Operare Aeromedicală Arad este prealertat, la acest moment, pentru a interveni, în cazul în care situația o impune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.