Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: A înșelat cinci femei prin sentimente.ro

București: A înșelat cinci femei prin sentimente.ro

DISTRIBUIȚI

149397 – 03032017 –  Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus, prin ordonanţă, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului Georgică Vasilescu sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de înşelăciune.

În cauză, organele de poliţie din cadrul Poliţiei Sectorului 1 Bucureşti – Secţia 1 Poliţie, sub supravegherea procurorului de caz, au dispus, prin ordonanţă, la data de 28 februarie reţinerea inculpatului pentru o durată de 24 de ore. La 1 martie,  persoana reţinută a fost prezentată cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi.

În perioada ianuarie – februarie 2017, inculpatul a indus în eroare cinci femei, prin intermediul site-ului sentimente.ro, sub pretextul unei relaţii sentimentale, prezentându-se ca o persoană angajată în domeniul IT sau reprezentant al NATO, ce are un câştig anual cuprins între 60.000 și 100.000 euro, este divorţat şi are un copil minor, şi solicitând acestora diverse sume de bani, sub pretextul că are de plătit o taxă pentru a nu pierde un bonus de la un proiect cu fonduri europene la care a lucrat sau cu titlu de împrumut pentru a achita un comision pentru o lucrare, determinându-le astfel pe persoanele vătămate să remită diferite sume de bani, prejudiciul total fiind de aproximativ 19.000 lei.

În cauză au fost efectuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Sectorului 1 Bcureşti – Secţia 1 Poliţie, sub supravegherea procurorului de caz, percheziţii la o adresă, respectiv imobilul unde locuia inculpatul, de unde au fost identificate şi ridicate o serie de bunuri având legătură cu cauza.

Activităţile de urmărire penală vizând probarea participaţiei penale a inculpaţilor s-au desfăşurat cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Poliţiei Sectorului 1 Bucureşti – Secţia 1 Poliţie, precum şi cu suportul informativ şi tehnic al Direcţiei de Operaţiuni Speciale (DOS). –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.