Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Inca un inculpat in dosarul de coruptie al lui Dragnea isi...

București: Inca un inculpat in dosarul de coruptie al lui Dragnea isi recunoaste faptele

DISTRIBUIȚI

149921 – 28032017 – Inca un inculpat in dosarul de coruptie al lui Liviu Dragnea isi recunoaste faptele si cere procedura simplificata, anunta Adevarul. Este vorba despre Ionel Marineci, șef serviciu în cadrul Complexului de servicii destinat copilului și familiei Teleorman, care devine astfel al patrulea inculpat in dosar care isi recunoaste faptele.

La finalul ședinței de judecată, judecătorii au cerut procurorilor să explice dacă mai susțin acuzațiile împotriva lui Liviu Dragnea și a fostei soții a acestuia, Bombonica Prodana, în urma deciziilor date de Curtea Constituțională referitoare la abuzul în serviciu. Instanta suprema a stabilit pentru 25 aprilie urmatorul termen in proces.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a judecat, marti, un nou termen in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu fictiva a doua membre PSD la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. Cele doua membre PSD angajate fictiv si fostul sef al Serviciului Administrativ al institutiei au recunoscut acuzatiile procurorilor la precedentul termen al procesului si au cerut sa fie judecati in procedura simplificata, ceea ce presupune scurtarea procesului.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.