Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Președintele Iohannis – la Summit-ul aniversar de la Roma

București: Președintele Iohannis – la Summit-ul aniversar de la Roma

DISTRIBUIȚI

149724 – 20032017  – Președintele Klaus Iohannis pleacă vineri, 24 martie, la Roma, unde va participa la summitul Uniunii Europene, a anunțat luni purtătorul de cuvânt Mădălina Dobrovolschi. Este vorba despre a 60-a aniversare a tratatelor de la Roma, însă va reprezenta și punctul de plecare al dezbaterilor privind viitorul UE în contextul Brexit-ului.

Până atunci, Iohannis va conduce ședința CSAT marți, 21 martie, care va avea pe ordinea de zi  următoarele subiecte: stadiul îndeplinirii, în anul 2016, a Programului privind transformarea, dezvoltarea şi înzestrarea Armatei României până în anul 2026 şi în perspectivă, obiectivele României pentru summitul NATO de la Bruxelles 2017, activitatea desfăşurată de către instituţiile cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale în 2016 şi principalele obiective pentru anul 2017, activitatea desfășurată de către Consiliul operativ de securitate cibernetică în anul 2016, activitatea desfășurată de către CSAT în 2016.

”Pot să existe și alte subiecte importante din punctul de vedere al securității naționale.”, a declarat Mădălina Dobrovolschi.

Tot marți, la Palatul Cotroceni va avea loc o ceremonie de decorare a Norei Iuga și a lui Ion Caramitru. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.