Acasă Economie Galați: Din 2018, impozitul pe venit va constitui sursă de finantare a...

Galați: Din 2018, impozitul pe venit va constitui sursă de finantare a bugetului local

DISTRIBUIȚI

149552 – 10032017 – Din 2017 impozitul pe venit va constitui sursa de finantare a bugetului local, iar statul va asigura cote defalcate pentru echilibrarea bugetelor locale numai daca nu se va realiza un anumit prag.

Vicepremierul si ministrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca i-a informat pe primarii din judet ca de anul viitor impozitul pe venit va constitui sursa de finantare a bugetului local, relateaza News.ro.

”Am prezentat modul de finantare, incepand cu 1 ianuarie 2018, respectiv impozitul pe venit, care, de la acea data, va constitui sursa a bugetului local, iar finantarea sectiunilor de functionare se va realiza in functie de un prag de 750 de lei pe locuitor. Acolo unde acest prag inmultit cu numarul de locuitori nu este realizat din veniturile proprii, abia acolo statul va asigura cote defalcate pentru echilibrarea bugetelor locale astfel incat sa nu mai avem niciun fel de problema cu functionarea autoritatilor locale”, a precizat ministrul Dezvoltarii Regionale.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.