Acasă Politic Teleorman: Cam mult: Fost paznic la primărie, numit prefect

Teleorman: Cam mult: Fost paznic la primărie, numit prefect

DISTRIBUIȚI

149519 – 09032017 –  Numirea lui Florinel Dumitrescu ca prefect de Teleorman a starnit revolta in judet, scrie Aktual24.ro. Jurnalistii independenti din Teleorman scriu ca Dumitrescu a lucrat ca paznic la Primaria Alexandria.

Decizia de numire a lui Dumitrescu ca prefect al Teleormanului a fost data miercuri, 8 martie. Publicatia Liber in Teleorman ofera mai multe amanunte despre trecutul noului prefect, spunand ca acesta a fost paznic la Primaria in orasul lui Dragnea.

”Florinel Dumitrescu este nimeni. Este un fost paznic al Primariei Alexandria, pus pe liste la misto de catre Liviu Neagu pe vremea PP-DD si ajuns senator, dupa redistribuire, fapt care l-a socat teribil chiar si pe el. De altfel, prietenii lui radeau la acea vreme de el cu multa patima, caci saracul Florinel n-a crezut multa vreme ca e senator. Apoi, cand se mai intorcea prin judet, ne spunea cat ii place Parlamentul, acea cladire mare, cu multe incaperi, in care se tot rataceste. Si-a incheiat mandatul de parlamentar si a devenit sef peste politistii locali.

N-a mai zis nimeni nimic, pentru ca, intr-un fel, era corect fata de el sa i se dea un post de sefulet pe undeva, ca sa nu rada familia de el. Dar de aici si pana la numirea lui in functia de prefect al judetului Teleorman e o cale atat de lunga, incat noi, pur si simplu, credem ca Dragnea si-a propus sa ne arate toata sleahta de slugi, in toata splendoarea ei”, scrie Liber in Teleorman.

Publicatia considera ca, prin aceasta numire, Dragnea isi bate joc de judecatul care l-a facut ”om mare”.

De ce te stergi tu, Liviu Dragnea, pe picioare cu judetul care te-a facut om mare? Ori crezi ca toate astea nu se vor plati intr-o zi? Si totusi… pana in ziua aceea, puteai numi prefect o sluga capabila sa scrie…

Guvernul l-a numit, miercuri, ca prefect al judetului Teleorman pe Florinel Dumitrescu, in locul lui Liviu Dumitrascu. Florinel Dumitrescu a fost ”agent comunitar” la Politia Comunitara din Alexandria in perioada 2006 -2008, in timp ce era si student la Drept la Universitatea Ecologica. Florinel Dumitrescu a inceput facultatea la 37 de ani, informeaza  hotnews.ro.

Inainte de a fi agent comunitar, Florinel Dumitrescu a fost comandant de grupa in Corpul Gardienilor Publici Teleorman (1994 – 2006), potrivit biografiei de pe site-ul Senatului Romaniei. El a devenit senator in 2012 dupa ce a candidat pe listele PPDD. Dupa ce a terminat Facultatea de Drept, a fost angajat Consilier Juridic la Politia Comunitara Alexandria si apoi la Primaria Alexandria. In 2009 a terminat si un master in Stiinte Penale si Criminalistica la Universitatea Ecologica Bucuresti. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.