Acasă Politic Aplicație inovatoare pentru mobil, dezvoltată de români

Aplicație inovatoare pentru mobil, dezvoltată de români

DISTRIBUIȚI

145356 – 19042017 – O aplicație inovatoare dezvoltată de români va fi lansată la Pitești. Este vorba despre ONECHAT Messenger, o aplicație românească pentru mobil, bazată pe concepte de comunicare inovatoare și are ca avantaje securitatea, confidențialitatea și comunicarea fără conexiune de date, anunță presa argeșeană.

Avantajele comunicării prin noua aplicație vor fi prezentate luni, 24 aprilie, la Hotel Ramada din Pitești,, anunță Alina Negrilă, Manager General One Chat, care invită publicul să se alăture acestui eveniment de prezentare a noii tehnologii pe care o caracterizează ca fiind ”sigură și eficientă”.

”Inspirația, pasiunea, foarte multă muncă și mentalitatea de învingător a unei echipe tinere, de programatori români, au condus la crearea acestei aplicații de mobil”, spune programatorul Robert Zamfir.

Prioritatea maximă pentru ONECHAT este să pună la dispoziția utilizatorilor o tehnologie care folosește criptare militară. În acest fel singurul care poate citi mesajul este destinatarul. Cu ONECHAT toate conversațiile sunt criptate în mod implicit, însă există o linie ultra sigură, astfel încât utilizatorii pot uita de grija confidențialității conversațiilor lor. De acum poți comunica fără conexiune de date prin Wi-fi, Bluetooth sau Hotspot. Te poți conecta cu prieteni noi în locuri unde nu te-ai fi gândit: stadion, metrou, piață, parc etc. fără să fie nevoie să trimiți o cerere de prietenie persoanei cu care dorești să conversezi. Este suficient ca persoana respectivă să fie, la rândul ei, utilizator al noii aplicații. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.