Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Alegerile din PNL – ”Cooperative”

București: Alegerile din PNL – ”Cooperative”

DISTRIBUIȚI

145517 – 27042017 –  Cooperative”, așa a caracterizat, la RFI, deputatul Adriana Săftoiu, alegerile din unele filiale ale PNL. Aceasta a mai spus că partidul are nevoie de o persoană ”care să fi dovedit ca om politic, ca om de administraţie că a reuşit să facă lucruri”

Săftoiu s-a arătat nemulţumită faţă de rezultatele alegerilor din unele filiale: “Din punct de vedere politic, nu pot să vă spun că înţeleg chiar tot ce se întâmplă cu noi, pentru că au fost două alegeri locale şi parlamentare, au existat filiale care în ambele alegeri au luat scoruri foarte slabe, inclusiv organizaţia Bucureşti, iar după ce au avut deja alegeri în acest moment pentru viitorul Congres, pentru Congresul din iunie şi sunt deja destul de multe organizaţii care şi-au ales vestita noua conducere, să constaţi că de fapt noua conducere e vechea conducere şi că de fapt e o conducere care n-a confirmat, din contră, mă face şi pe mine să preiau un cuvânt care nu e foarte fericit: cooperative. Adică nu cred că mergem într-o direcţie foarte bună, în condiţiile în care noi n-am avut curajul şi nu avem curajul realmente acolo unde filialele n-au scos un scor bun, n-au avut curajul să facă un pas înapoi, să aleagă alţi oameni care pot motiva organizaţiile, pot motiva electoratul, pentru că repet, ce explicaţie poţi să ai că tu alegi în anumite organizaţii aceleaşi persoane care au condus organizaţiile şi care au scos nişte rezultate care au dus partidul la un scor nu foarte bun în alegerile parlamentare”.

Adriana Săftoiu este optimistă în legătură cu parcursul noilor parlamentari liberali: “Din punct de vedere parlamentar, în mod evident, suntem doar la trei luni de când a început noua legislatură. Peste 60% dintre colegii mei sunt noi, la primul mandat. În general, efectele muncii parlamentare se observă după un an de zile şi eu sunt convinsă că lucrurile vor arăta foarte bine”. %.–  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.