Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Carmen Dan: La nivel guvernamental nu există nicio intenție de modificare...

București: Carmen Dan: La nivel guvernamental nu există nicio intenție de modificare a legii pensiilor militare

DISTRIBUIȚI

145035 – 03042017 – Prezent la evenimentul care a marcat Ziua Jandarmeriei Române, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, a precizat că la nivel guvernamental nu există nicio intenție de modificare a legii pensiilor militare și că își dorește ca profesioniștii să rămână în sistem pentru a împărtăși din experiența lor și celor mai tineri.

Ministrul a precizat că românii au încredere în Jandarmeria Română datorită profesionalismului și integrității de care jandarmii dau dovadă în fiecare misiune. ”Vorbim despre o evoluție evidentă a acestei instituții, atât în raport cu partenerii externi, care se bazează pe experiența și profesionalismul militarilor noștri în zone dificile de pe glob, dar mai ales în plan intern unde jandarmii au arătat că prin dialog, tact și echidistanță pot fi evitate multe dintre situațiile conflictuale. Acum când vorbim despre jandarmi, putem spune că pot fi linia de siguranță a cetățenilor în exercițiul democratic al libertății de expresie și de exprimare”.

Totodată, ministrul a comentat și inițiativa unui grup de parlamentari de a modifica Legea de organizare și funcționare a Jandarmeriei, exprimându-și speranța că în urma consultărilor și a analizei va rezulta un act normativ care să fie adaptat nevoilor actuale de securitate și care să contribuie la creșterea nivelului de siguranță al cetățenilor.PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.