Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Conducerea DNA face curățenie în sediile din 15 judeţe

București: Conducerea DNA face curățenie în sediile din 15 judeţe

DISTRIBUIȚI

145038 – 03042017 – Potrivit anunţului publicat pe e-licitatie.ro, procurorii şefi – adjuncţi ai DNA, Marius Iacob şi Călin Nistor, sunt persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante implicate în procedura de achiziţie publică. ”Persoanele juridice au obligaţia să indice numele şi calificările profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective”, conform anuţului de licitaţie.

DNA va încheia un contract acord-cadru, în valoare de circa 1,8 milioane de lei fără TVA şi va avea o durată de 4 ani. Firma de curăţenie va asigura aceste servicii în sediile teritoriale ale DNA Alba Iulia, Iaşi, Galaţi, Ploieşti, Constanţa, Craiova şi Braşov, Baia Mare, Cluj, Bacău, Timişoara, Târgu Mureş, Suceava, Piteşti şi Oradea, sediul central DNA nu este pe listă, scrie Capital.ro.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 8 mai, termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 mai, iar licitaţia are loc în data de 15 iunie, în cadrul SEAP.PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.